Hvem er vi og hvordan bliver man medlem.

Thurø Jagtforening er en gammel jagtforening, der med sikkerhed er oprettet før 1910. Jagtforeningen er dengang som i dag en jagtforening for Thurinere, hvilket vil sige, at man skal bo på øen eller have nær tilknytning til øen for at blive optaget. Optagelse af nye medlemmer sker på den årlig generalforsamling i januar. Hvis man ønsker at prøve inden da og lever op til kravene, kan man blive prøvemedlem indtil generalforsamlingen.

Vi er ca. 40 medlemmer, hvilket betyder, at vi kender hinanden og hygger os med hinanden, uanset vi er på jagt, laver andre aktiviteter, som at sætte jagtstiger og broer op eller andre fælles aktiviteter som flugt- og salon skydning eller bare mødes på øen.

Vi er en del af Danmarks Jægerforbund og som følge deraf arbejder vi naturligvis sammen i Jægerråd Svendborg og de øvrige forsamlinger.

Vi driver jagt efter fasaner, ænder, snepper, duer, ræve og rådyr og har lejet jagten i Thurø Skove samt en del landbrugsarealer på øen. 

Ligeledes fortager vi regulering af duer, ræve og råger. Hvis man på Thurø oplever problemer med mår, kommer vi gerne og sætter en mårfælde op.

Vi har to venskabs jagtforeninger Tåsinge og Fanø, der ligesom os er ø jagtforeninger og hvor vi gerne besøger hinanden.